Red diamond of the sea!? Sanko port produced raw tuna first arrival of goods
June 3, 2016
Hello!
It ’s been a long time since I ’ve been in the office.
It was a refreshing early summer season.
We got delicious information that was perfect for such a season!
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The highest grade Sakaiminato “Ikumoto Tuna” is now available! !
At the end of May, the first landing of Sakaiminato tuna was held at Tsukiji.
INATAYA Then we arrive at each store on June 2 ♪
* What is the first product?
Japanese have been harvested for the first time in the season Ingredient Eating will bring in fortune,
It is said to be longevity and the first is said to be one of the auspicious foods.
The first one is often mistaken for the season,
Harvested and caught for the first time in that season Ingredient Refers to that.
The first thing has vigorous energy and vitality,
It seems that it is thought that if you eat it, you can have a new vitality in your body.
Tachibana also wants to live longer, so eat it!
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赤身はもちろん、中トロ、大トロのお造りや、握り寿司…
各部位ごとに最適な調理法でご用意しております。
鮪には良質のタンパク質のほか、不飽和脂肪酸や鉄分、カリウム等のミネラルが含まれ
動脈硬化や心筋梗塞、脳梗塞を防いでくれる効果があると言われています。
身体にも良くて美味しい生本マグロ、
しかも今季の初物を是非お召し上がりください!
素材の良さはもちろん、各店料理長の腕のみせどころ!
※店舗によって調理方法、価格が異なります。
境港の本マグロは8月ごろまで水揚げされるので
随時美味しいマグロを入荷していく予定です。
皆様のご来店を心よりお待ちしております。
■ご案内
限定商品につきなくなり次第終了とさせていただきます。
詳しくは、店舗スタッフにお確かめ下さい。
■提供店舗
四季と酒の蔵 稲田屋 日本橋店 03-3510-1718
四季と酒の蔵 稲田屋 新宿西口店 03-3349-1708
四季と酒の蔵 稲田屋 品川店 03-6718-1718
四季と酒の蔵 稲田屋 大手町店 03-3282-1708
蕎麦と酒 いなたや パレスビル店 03-3287-1708
個室処 稲田屋はなれ 八重洲店 03-6265-1708
個室処 稲田屋はなれ 霞が関店 03-5521-1708
ビストロカフェももてなし家 03-6280-6475
【本マグロ/本鮪/クロマグロ/初物】